Berlin - Hitta Billiga Hotell i Tysklands huvudstad

Det finns kanske inte lika mycket av historiskt värde i Berlin som i många andra europeiska storstäder, men tack vare den levande kulturen och det vida kända nattlivet har Berlin under senare år blivit en stark favorit bland många resenärer. Berlin ligger dessutom nära Sverige och det går flyg till staden från flera svenska städer dagligen. Ett annat alternativ är att åka med tåg eller bil till staden.

Berlin har en kompakt stadskärna och en välplanerad stadsplan vilket gör det lätt att ta sig från ett ställe till ett annat. Det är inte svårt att hitta ett billiga hotell i Berlin som ligger centralt, men det kan vara en bra idé att göra en bokning så snabbt som möjligt eftersom de billiga hotellen i Berlin brukar vara fullbelaggda under högsäsongen, och även under lågsäsong blir de populäraste hotellen snabbt fullbokade. Billiga hotell i Berlin håller ungefär samma prisklass som motsvarande i Sverige, och de har ofta välinredda och moderna rum med alla bekvämligheter.

De flesta billiga hotell i Berlin ligger utspridda i stadsdelen Mitte, som även utgör Berlins centrum. Det är här som de flesta restaurangerna och caféerna finns, och på natten lever stadsdelen upp tack vare de otaliga nattklubbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0