Billiga Hotell i London

London är ett resmål som passar resenärer i alla åldrar eftersom det finns så mycket att se och göra i staden oavsett intressen. För den som är intresserad av historia finns det massor med historiska byggnader och minnesmärken och den som gillar shopping kommer att hitta sitt paradis på Oxford Street där butikerna trängs med varandra.

Det finns ett stort utbud på billiga hotell i London, varav de flesta är ganska små och av låg standard. Rent generellt så är hotellrum i London aningen dyrare och av lägre standard än motsvarande i Sverige, men för den som inte är så noga med standarden på boendet är det relativt lätt att hitta ett billigt hotell i London. De billiga hotellen i London är mycket populära och blir snabbt fullbokade så kan vara bra att boka hotellet så fort som möjligt.

Utanför själva stadskärnan finns det flera billiga hotell i London som håller en högre standard än hotellen i centrum. I fall hotellet ligger i närheten av en livligt trafikerad metrostation kan även dessa hotell vara bra alternativ att bo på.

Billiga Hotell i Venedig, Italien

Venedig är en väldigt romantisk stad belägen i nordöstra Italien. Staden är byggd på en ö och kopplas samman med en bro till fastlandet. I venedig kan du inte ta dig runt med bil utan du får vandra på fot eller transporteras genom alla kanaler.

När det kommer till hotell så är inte Venedig den billigaste staden att bo i. Men du kan hitta hotellrum från ca 500-600kr per natt. Under högsäsongen är priserna dock något högre då turistflödet i staden ökar markant.

Vill du hitta riktigt billiga hotell så bör du boka dem på Internet med lägsta pris garanti. På hemsidan Billiga Hotell kan du söka efter hotell i Venedig.

Det är enkelt att söka och jämföra hotell på Internet, vilket i sin tur gör det enkelt att planera sin resa hemifrån. Du kanske vill spendera de första dagarna i Venedig för att sedan resa vidare till exempelvis Rom.

Berlin - Hitta Billiga Hotell i Tysklands huvudstad

Det finns kanske inte lika mycket av historiskt värde i Berlin som i många andra europeiska storstäder, men tack vare den levande kulturen och det vida kända nattlivet har Berlin under senare år blivit en stark favorit bland många resenärer. Berlin ligger dessutom nära Sverige och det går flyg till staden från flera svenska städer dagligen. Ett annat alternativ är att åka med tåg eller bil till staden.

Berlin har en kompakt stadskärna och en välplanerad stadsplan vilket gör det lätt att ta sig från ett ställe till ett annat. Det är inte svårt att hitta ett billiga hotell i Berlin som ligger centralt, men det kan vara en bra idé att göra en bokning så snabbt som möjligt eftersom de billiga hotellen i Berlin brukar vara fullbelaggda under högsäsongen, och även under lågsäsong blir de populäraste hotellen snabbt fullbokade. Billiga hotell i Berlin håller ungefär samma prisklass som motsvarande i Sverige, och de har ofta välinredda och moderna rum med alla bekvämligheter.

De flesta billiga hotell i Berlin ligger utspridda i stadsdelen Mitte, som även utgör Berlins centrum. Det är här som de flesta restaurangerna och caféerna finns, och på natten lever stadsdelen upp tack vare de otaliga nattklubbarna.

Hitta Billiga Hotell för din resa

Då man ska resa på bilsemester och har planerat att besöka fler än ett ställe kan det vara bra att på förhand göra upp en liten planering av reserutten och ta reda på saker som kan vara sevärda i omgivningen. I fall rutten är osäker och reseplanen kanske kan komma att ändras under resans gång så är det inte så lätt att boka hotell på förhand, men det kan ändå vara en bra idé att undersöka utbudet på billiga hotell i trakten för att lättare hitta ett ställe att övernatta på.

Genom att använda internet så är det lätt hitta flera billiga hotell runtom hela världen med bara några klick. Då hotellsökningen görs är det möjligt att välja olika kriterier på hotellet så som prisklass, läge och andra önskemål för att bara sålla fram de billiga hotell som motsvarar de önskade kriterierna. Det är även möjligt att få tips på bra och billiga hotell genom att utforska reseforum och läsa recensioner på billiga hotell som har gjorts av andra resenärer.

Det är viktigt att ha flera alternativ på bra och billiga hotell eftersom en del av dem kan vara fullbokade, speciellt under högsäsong.

Läs mer om hur du bokar hotell...

RSS 2.0